Lvl. 99 Magikarp

Pokémon ei ollut ensimmäinen anime, mitä katsoin. Ei tietenkään. Sehän tuli Suomessa telkkarista ensimmäisen kerran jossain -99.

sssssssss

Mikä tarkoittaa että ehdin hyvin katsoa omat annokseni Muumeja ja Taotaota ja Peukaloisen seikkailuja. Sillä olin vuonna -99 kuitenkin noin 7 vuotta vanha. En yllättäen katsonut Evangelionia tai mitään.

Lisäksi en muista erityisemmin innostuneeni siitä. Sitä paitsi, olihan Digimon paljon parempi. En kyllä osaa sanoa, miksi Pokémonia sitten oli 10 videokasetillista ja kaksi ekaa leffaa. Hmh. Ei se mitään, kyllä digimoniakin löytyi.

Mutta miksi minä puhun tästä?

Koska olen Pokémonin saralla sortunut jälleen ja ostanut Pokemon Whiten DS:lle. Johtuen siitä, että jatkuvaa X/Y pauketta kuunnelleena piti paikata 3DS:n puutetta jotenkin, ja tein sen sitten noin kaupan alelaarin kautta. Sisäinen lapseni nähkääs ulvoo muuten päivin ja öin tai siis kunhan halusin ja olen aikuinen saan tehdä mitä tahdon wohoo paitsi ilmeisesti ostaa sen 3DS:n mutta se onkin opiskelijan sääntö se

Toinen syy on tietysti Pokémon The Origin, animespesiaali, joka pohjaa puhtaasti ensimmäisiin peleihin (Red/Blue). Peleihin, jotka minulle ovat lähinnä myytti siinä mielessä, etten ole koskaan omistanut Gameboyta tms. (DS on ensimmäinen käsikonsolini.)

tjoooo

Miksi sitten innostun yhtäkkiä pikkuisten pikseliörkkien keräämisestä ja höpsöstä spesiaalianimaatiopätkästä (joka vielä vähän pomppii juonen kanssa)? Johtuuko se nyt kuitenkin siitä että seurasin Ash Ketsupin seikkailuja telkkarista?

Hankittuani ensimmäisen Pokémon-pelini, siis SoulSilverin DS:lle, ymmärsin, kuinka niin älyttömän pahuksen KOUKUTTAVAA se on. Ihan kuin muka oikeasti voisin kerätä ne kaikki!! (Paitsi etten voi, koska julma maailma ja puuttuvat legendaariset/HeartGoldin puolella vaeltavat Growlithet. Rankkaa.)

screenshot_224420_thumb300

Huvittava pikku tarina: nimesin rivalin niin, että nyt sekoan jatkuvasti, kuka soittaa kehuakseen miten melkein sai rattatan kiinni. Luonnollisesti oletan kilpailijani tekevän niin.

Ja Origins-animen pokemonit, monet tapahtumapaikat ja osa hahmoista ovat kuitenkin niitä vanhoja tuttuja sieltä vanhan tv-animaation puolelta. Vain vähemmän typeriä Joten mukana on kyllä annos nostalgiaakin… Mutta kuka ei silti tykkäisi ajatuksesta, että olisi olemassa monstereita, joita kouluttaessa voisi hipsiä pitkin maita ja mantuja?

Mutta kyllä parasta on level-upata startteri kovalle tasolle ja käydä listimässä surkeita NPC-nynnyjä. HÄHHÄHHÄÄ full restoresi ei pelasta sinua rääpäle

Typhlosion_E

Mainokset
Kategoria(t): Anime Avainsana(t): , . Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Kommentoi...

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s